0 0
Read Time:53 Second

Γνωρίζω, αγαπώ, σέβομαι, φροντίζω και προστατεύω το σώμα μου!!!!

Μία αξιόλογη παρουσίαση έγινε την Τρίτη 17 Μαΐου από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Βόλου κ.κ. Κάκκα Πολυτίμη και Καραγιάννη Μαρία-Συραϊνα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄τάξης του σχολείου μας τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους.

Η παρουσίαση είναι ενταγμένη στα πλαίσια των θεματικών των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και των Δράσεων της Εσωτερικής Σχολικής Αξιολόγησης!!!!

Οι  βιολογικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές αλλαγές που προκύπτουν στην εφηβική ηλικία με την δυναμική της,  που μας  προετοιμάζουν για τη ζωή του ενήλικα και οι ανησυχίες που προκαλούν για αυτά που πρόκειται να μας συμβούν!!!

Αναγνωρίζοντας τις λειτουργίες και τις ανάγκες του σώματός μας, τις ιδιαιτερότητες και τους κινδύνους από τους οποίους πρέπει να το προστατέψουμε, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια υγιή και φυσιολογική ζωή που θα επιτρέψει σε αγόρια και κορίτσια να απολαύσουν τις χαρές της, τώρα και στο μέλλον!!!

Όταν αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου δημιουργώ όμορφες, λειτουργικές και ισορροπημένες,  προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές σχέσεις!!!

{gallery}2021-2022/sagwgi{/gallery}

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *