0 0
Read Time:59 Second

«Να μην εκπλήσσω για να μην εκπλήσσομαι»

Με «μοτό» αυτή τη φράση, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022,έκαναν  μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση   μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου και μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ, στους μαθητές της Γ’ γυμνασίου του σχολείου μας, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της Σχολικής Αξιολόγησης.

Οι κ.κ. Τσαντίλης Κωνσταντίνος, Βαφίνης Ιωάννης και Ζορμπά Ιωάννα, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, μοτοσικλετιστές με πείρα, πάθος και αγάπη για τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η χρήση της μοτοσικλέτας στην καθημερινότητά μας , αλλά και γνώστες των,  τραγικών κάποιες φορές, συνεπειών που μπορεί να υποστούμε, οι ίδιοι, οι οικογένειες και η κοινωνία μας από την αλόγιστη χρήση της, με τον τρόπο τους, έδωσαν στα παιδιά να καταλάβουν την σημασία που έχει να γνωρίζουμε, πως  να κινούμαστε σωστά μέσα στο χώρο.

Η χαρά , η νεανικότητα και η ελευθερία που μας δίνει η μοτοσικλέτα, μπορούν να μετατραπούν σε λύπη, δυστυχία και μόνιμη δέσμευση αν δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε, για ποιο λόγο και τι πρέπει να κάνουμε.

Μια άποψη που αποτυπώνει και τη γενικότερη στάση μας απέναντι στη ζωή, τη ζωή μας.

{gallery}2021-2022/motoleb{/gallery}

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *