0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας άσκηση-εκπαίδευση αντιμετώπισης συμβάντων σε περίπτωση σεισμού και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

Η άσκηση, με την επωνυμία, «ΓΑΙΑ 2022», υλοποιήθηκε με την ευθύνη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου, του σχολείου μας και των φορέων που συνδράμουν σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Θεωρούμε μεγάλη μας υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά την Πυροσβεστική υπηρεσία, όχι μόνο για την οργάνωση , το συντονισμό και την επιτυχία της άσκησης αλλά γενικότερα για το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, κάθε φορά που απαιτείται η συνδρομή τους , με κίνδυνο της ζωής τους υπηρετώντας πιστά το καθήκον τους.

Ευχαριστούμε τον κύριο Νικόλαο Ιερεμία Αντιπύραρχο, Συντονιστή  του επιτελείου της άσκησης και τον κύριο  Ιωάννη Γιαννέλη Αντιπύραρχο – Υποδιοικητή.

Τους κ.κ. Νικόλαο Καραχάλιο, Νικόλαο Μολιό, Ιωάννη Τσιώμο, Σωτήριο Κωλέτη   Επιπυραγούς, Ζωγραφίδη Παναγιώτη, Νικόλαο Φιλιππαίο και Κωνσταντίνο Αγλαίνη, Ανθ/γούς ΕΤ.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας  Βόλου για την  συνδρομή και την συνεργασία τους.

Ευχαριστούμε, το ΕΚΑΒ  και τα στελέχη του, την Ελληνική Αστυνομία, την ΕΔΑΘΕΣΣ  και την Πολιτική Προστασία.

Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Βόλου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, προετοίμασε και προσέφερε εδέσματα στους συμμετέχοντες και καλεσμένους στην Άσκηση.

Ευχαριστούμε τους  παρισταμένους παρατηρητές της άσκησης, κ.κ. Αντιδήμαρχο Βόλου και Πρόεδρο της  Σχολικής Επιτροπής κ. Θέμη Τζούνη, τους εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, την  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βόλου με τον κ. Βαγγέλη Βαμβακά, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων με τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο.

Τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία και συμμετοχή τους στην άσκησης μας, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο  Σχολείο και κοινότητα των δράσεων της Εσωτερικής Αξιολόγησης  της σχολικής μονάδας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *