0 0
Read Time:54 Second

Με επισημότητα και σεβασμό στους τιμώμενους ήρωες, γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο 6ο Γυμνάσιο.

Η τελετή ξεκίνησε στον εξωτερικό χώρο του προαυλίου – με σύμμαχο τον καλό καιρό – με τον ορισμό σημαιοφόρων και παραστατών για τις μαθητικές παρελάσεις, την παράδοση της σημαίας, καθώς και με την απονομή αριστείων και βραβείων προόδου στους μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους την περσινή χρονιά.

Ο εορτασμός συνεχίστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων με τη σχολική γιορτή, η οποία ξυπνώντας μνήμες για τα ελληνικά αλλά και τα παγκόσμια γεγονότα της περιόδου 1940-45, απέδωσε την πρέπουσα τιμή σε όσους αγωνίστηκαν και πέθαναν για την ανεξαρτησία της χώρας. Στο γενικότερο κλίμα συγκίνησης συνέβαλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι συντελεστές, η Διεύθυνση του σχολείου, αλλά και οι καθηγητές που παρακολούθησαν τη γιορτή.

Στη γιορτή συμμετείχαν διαβάζοντας κείμενα και απαγγέλλοντας ποιήματα οι μαθητές: Σάββα Μάγδα, Ντίτσας Γρηγόρης, Χαζίζ Αλέξανδρος, Καπέλλα Ελίνα, Βαλατσού Ευαγγελία, Καπέλλας Λεωνίδας, Παρίσης Δημήτρης, Βαΐτσης Κυριαζής, Αυλογιάρη Φρειδερίκη και Τσαμπούρης Σταύρος. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Λουμπάκη Σταυρούλα και Λουκίδου Δέσποινα, ενώ την τεχνική επιμέλεια είχαν οι εκπαιδευτικοί Καρέτσος Αχιλλέας και Κομνός Απόστολος.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *