0 0
Read Time:52 Second

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Συνέχισαν την παράδοση των δράσεων αλληλεγγύης οι μαθητές και μαθήτριες των ομάδων θεάτρου και φιλαναγνωσίας του 6ου Γυμνασίου Βόλου

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά  κρατώντας την υπόσχεση που είχαν δώσει τα περασμένα Χριστούγεννα, επισκέφθηκαν και πάλι  τους παππούδες και τις γιαγιάδες στο Γηροκομείο της πόλης μας , για να τους προσφέρουν αγάπη και χαρά.

Οι αξιαγάπητοι αυτοί άνθρωποι περίμεναν με ανυπομονησία τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου και μοιράστηκαν μαζί τους στιγμές αγάπης, στοργής και τρυφερότητας. Τα παιδιά με τα καλαθάκια τους τραγούδησαν τον παραδοσιακό «Λάζαρο» και πρόσφεραν πασχαλινά γλυκίσματα και χειροποίητες κάρτες που δημιούργησαν με μεγάλη προθυμία.

Ένας ιδιαίτερος δεσμός φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους μαθητές, τις μαθήτριες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, ο οποίος ενισχύεται και στεριώνει.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Γηροκομείου Βόλου για τη συνεργασία.

Παράλληλα συνεχίστηκε και για το φετινόΠάσχα η συγκέντρωση χάλκινων νομισμάτων στο πλαίσιο της δράσης αλληλεγγύης του πολιτιστικού συλλόγου «Θεόφιλος» της Ανακασιάς. Τα νομίσματα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στον κύριο Ιωάννη Μαρμαρά , για να διατεθούν για την κάλυψη αναγκών συμπολιτών μας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Explore More

Στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου οι «Μάγνητες τυφλοί

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) επισκέφτηκε σήμερα το σχολείο μας ,το 6ο Γυμνάσιο Βόλου, το Σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης Ν.Μαγνησίας , «Μάγνητες τυφλοί». Η κ. Βιβή

Πλήθος δράσεων συνεργατικότητας μεταξύ του παραρτήματος Ρομά και του 6ου Γυμνασίου Βόλου

Το Παράρτηµα Ροµά του Κέντρου Κοινότητας του Δήµου Βόλου στο πλαίσιο της συνεργασίας µε το 6ο Γυµνάσιο Βόλου, στο οποίο φοιτούν µαθητές Ροµά από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, υλοποίησε

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση – οδηγίες

Η ασύγχρονη εκπαίδευση (δηλ. αυτή που δεν απαιτεί την ταυτόχρονη συμμετοχή των μαθητών και των εισηγητών. Οι μαθητές δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται συγκεντρωμένοι μαζί στον ίδιο χώρο ή την