0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

 Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος με επιτυχία διοργανώθηκε στο σχολείο η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με σύνθημα

 Ας Κινηθούμε

Οι δράσεις που προγραμματίστηκαν ήταν οι παρακάτω

1) Δημιουργία πανώ με το σύνθημα της Ημέρας

2) Αθλητικές δραστηριότητες στο προαύλιο του σχολείου.

3) Περιπατητική διαδρομή στη φύση με σκοπό την ανάδειξη των θετικών στοιχείων του περιπάτου στον άνθρωπο και την παρατήρηση της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της περιοχής γύρω από το σχολείο.

Συνολικά συμμετείχαν 214 μαθητές ποσοστό 90%

* Στις Αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κομνός Αποστόλης οι μαθητές συμμετείχαν είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως κριτές , χρονομέτρες διαιτητές στα παρακάτω αγωνίσματα με σκοπό περισσότερο την κίνηση και την άθληση και λιγότερο το αποτέλεσμα.

  1. Αντοχή στη δύναμη με σχοινάκι
  2. Ταχύτητα 20μ με ατομική χρονομέτρηση
  3. Διαγωνισμός τεχνικής ελιγμών με ποδήλατο και ατομική χρονομέτρηση
  4. Αγώνες Πετοσφαίρισης μικτών ομάδων ( αγόρια ? κορίτσια )
  5. Αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3 Χ 3 και
  6. Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( Πίνγκ ? πόνγκ )

* Στην περιπατητική διαδρομή το σύνθημα της ημέρας « Ας κινηθούμε » υλοποιήθηκε από ομάδα μαθητών του σχολείου με τις εκπαιδευτικούς Πατσαρούχα Βασιλική , Μωραΐτου Καλλιόπη , Παπαργύρη Σοφία και Μπάρτζη Αναστασία όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

 

Κάναμε την πεζοπορική μας εξόρμηση ακολουθώντας τη διαδρομή Αηδονοφωλιές ? Άγιος Ονούφριος ? Κουκουράβα μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Αυτή τη φορά όμως εστιάσαμε στους « καρπούς » της φύσης : ρέματα και τρεχούμενα νερά , σαλιγκάρια , μέλισσες , βελανιδιές , δάφνες , βατόμουρα , ρόδια και λουλούδια. Παρατηρήσαμε , απολαύσαμε και προϋπαντήσαμε έναν φθινοπωρινό παράδεισο στις παρυφές του Βόλου.

        Από το Σύλλογο διδασκόντων που συνέβαλλε ουσιαστικά στη διοργάνωση και τέλεση των δράσεων , το Διευθυντή κ. Τριανταφύλλου Δημοσθένη και την Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Κούκιου Δήμητρα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σε όλες τις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *