"Πρόταση Ζωής" - Βιωματικά εργαστήρια

Ολοκληρώνοντας την συνεργασία μας με το Κέντρο πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας «Πρόταση Ζωής» ΟΚΑΝΑ, πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο συναντήσεις με την Κοινωνική Λειτουργό κα Θεοδωροπούλου Δήμητρα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου το τμήμα Γ1 και την Παρασκευή 1 Απριλίου το τμήμα Γ3.

Attachments:
Download this file (fyl1.pdf)fyl1.pdf[ ]11215 kB
Download this file (fyl2.pdf)fyl2.pdf[ ]9233 kB

Περισσότερα: "Πρόταση Ζωής" - Βιωματικά εργαστήρια

Στην εποχή του τσιμέντου και της πολυκατοικίας...

 «Στην εποχή του τσιμέντου και της πολυκατοικίας, της Μαρίας Ιορδανίδου»
Με αφορμή τη διδασκαλία του συγκεκριμένου αποσπάσματος στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, οι μαθητές του Β4, μέσα από τη δική τους οπτική, αποτυπώνουν στο χαρτί συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι στις μεγαλουπόλεις, ενώ παράλληλα περιγράφουν και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Περισσότερα: Στην εποχή του τσιμέντου και της πολυκατοικίας...

Εργαστήρια Δεξιοτήτων Γ' τάξη

Κείμενα και φωτογραφίες των μαθητών της Τρίτης Τάξης, από τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία του Βόλου από την περιήγησή μας και τη μελέτη στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στη Θεματική "Η Πόλη μου μέσα από τα δικά μου μάτια"

Μαρία Μπαραμπατζή

Περισσότερα: Εργαστήρια Δεξιοτήτων Γ' τάξη

Οι μαθητές σχεδιάζουν τα Χριστούγεννα

Κορωνοϊός - Χριστούγεννα - Νέο Έτος, 2021-2022

Σκίτσα των μαθητών/ριών των τμημάτων Α1 και Α3 που φανερώνουν ότι και οι μαθητές δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από την πανδημία και απέδωσαν το θέμα με μια χιουμοριστική, σατιρική ματιά. Τα συγκεκριμένα σκίτσα δημιουργήθηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε Καλή Χρονιά και πρόοδο στη ζωή τους!

Ο Δρόμος έχει την δική του ιστορία

Εργασία των μαθητών των τμημάτων Β1 και Β4 στα πλαίσια του μαθήματος Γεωλογία - Γεωγραφία...