Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας,15, 16, 22 Νοεμβρίου 2022

Συνεχίζοντας μία από τις καλές πρακτικές του σχολείου μας, ενταγμένη στον προγραμματισμό δράσεων σε σταθερή ετήσια βάση, που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη σχέσεων αλληλοσεβασμού, κατανόησης, υποστήριξης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, οι μαθητές μας και των τριών τάξεων, ξεχωριστά, παρακολούθησαν μαθήματα Πρώτων βοηθειών και Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε ανθρώπινα προπλάσματα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, με την οποία συνεργαζόμαστε τα οργάνωσε , παρουσίασε και έκανε εξάσκηση στα παιδιά.

Την παρουσίαση των μαθημάτων για την Ομάδα διάσωσης έκαναν οι, κ.κ. Ραφαηλίδη Όλγα και Βαμβακάς Βαγγέλης , που είναι εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών με την βοήθεια των Διασωστών κ.κ. Βαμβακά Κωνσταντίνου, Κουκίδου Παναγιώτας και Φασούλα Γεωργίας.

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά, όχι μόνο για τη δυνατότητα που έδωσαν στους μαθητές μας, αλλά και για την αμέριστη, χωρίς προσωπικό όφελος, προσφορά τους στους συμπολίτες μας και την συνεισφορά τους στην ελληνική πολιτεία.

Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις που αφορούν διασώσεις στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπως έχουν προγραμματιστεί.