Σεξουαλική αγωγή για αγόρια και κορίτσια: Κ.Υ. Βόλου

Γνωρίζω, αγαπώ, σέβομαι, φροντίζω και προστατεύω το σώμα μου!!!!

Μία αξιόλογη παρουσίαση έγινε την Τρίτη 17 Μαΐου από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Βόλου κ.κ. Κάκκα Πολυτίμη και Καραγιάννη Μαρία-Συραϊνα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄τάξης του σχολείου μας τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους.

Περισσότερα: Σεξουαλική αγωγή για αγόρια και κορίτσια: Κ.Υ. Βόλου

Παρουσίαση Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου

«Να μην εκπλήσσω για να μην εκπλήσσομαι»

Με «μοτό» αυτή τη φράση, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022,έκαναν  μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση   μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου και μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ, στους μαθητές της Γ’ γυμνασίου του σχολείου μας, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της Σχολικής Αξιολόγησης.

Περισσότερα: Παρουσίαση Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου

Ζωγραφίζουμε για την ειρήνη

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ, 29  Μαρτίου 2022

Σήμερα στο σχολείο μας στείλαμε το δικό μας μήνυμα, με τον δικό μας τρόπο για όλα αυτά που θεωρούμε αξίες για την ανθρώπινη ζωή.

Σήμερα στο σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Βόλου ζωγραφίσαμε για την ΕΙΡΗΝΗ, για τη συναδέλφωση των λαών, τη ΑΓΑΠΗ, το ΣΕΒΑΣΜΟ στη ζωή, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Attachments:
Download this file (peaceb4.pdf)peaceb4.pdf[ ]7523 kB

Περισσότερα: Ζωγραφίζουμε για την ειρήνη

Εθελοντισμός - προσφορά στον συνάνθρωπο. ΕΟΔ Μαγνησίας 16/3/2022

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων των Α΄και Β΄τάξεων του σχολείου μας, με θεματική τον Εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και  έμπρακτης συμπαράστασης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου του 2022, η Τρίτη και τελευταία συνάντηση-συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας. Δράση που είναι ενταγμένη και στο Σχέδιο Δράσης της Εσωτερικής Αξιολόγησής μας.

Attachments:
Download this file (eodm.pdf)eodm.pdf[ ]1627 kB

Περισσότερα: Εθελοντισμός - προσφορά στον συνάνθρωπο. ΕΟΔ Μαγνησίας 16/3/2022