Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ζαγορά Μαγνησίας

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 12- Τ.Κ. 38223 -ΒΟΛΟΣ

ΤΗΛ -ΦΑΧ 2421046374

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΛΗΡ.: Β. Πατσαρούχα

ΒΟΛΟΣ 11-10-2016

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ : 377

Προς : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ζαγορά Μαγνησίας

     Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων, το σχολείο μας προγραμματίζει μετακίνηση μαθητών της Γ? Τάξης στις 4/11/2016,στη Ζαγορά Μαγνησίας.

   Στην εκπαιδευτική επίσκεψη θα συμμετέχουν εξήντα τέσσερις (64) μαθητές και τέσσερις (4) συνοδοί καθηγητές (αρχηγός εκδρομής και τρεις συνοδοί).

Ώρα αναχώρησης 07.30 π.μ. στις 4/11/2016 ημέρα Παρασκευή και επιστροφή στο Σχολείο στις 16.00.

   Ως μεταφορικό μέσο θα χρησιμοποιηθούν μισθωμένα λεωφορεία τουριστικού πρακτορείου. Το λεωφορείο θα πρέπει να πληροί όλους τους προβλεπόμενους από το νόμο όρους και προϋποθέσεις, με άδεια κυκλοφορίας κατά προτίμηση μετά το 2000.

   Το τουριστικό γραφείο που θα υποβάλει οικονομική προσφορά, αναλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης καθώς και την ασφάλιση για την κάλυψη των εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

     Η οικονομική προσφορά θα περιλαμβάνει τη διαδρομή Βόλος ? Ζαγορά ? Βόλος.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα πρακτορεία ταξιδιών να υποβάλλουν κλειστή προσφορά μέχρι την Δευτέρα 17/10/2016 και ώρα 13.00 μ.μ. όπου θα αναγράφεται η συνολική τιμή με ΦΠΑ του οργανωμένου ταξιδιού καθώς και η ανά μαθητή επιβάρυνση. Μαζί με την προσφορά θα κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.                             

    

 

Ο   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΕΤΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ